Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Την Κυριακή 13/9/09 συνεδρίασε η Νομαρχιακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και αισιοδοξίας συζήτησε θέματα οργάνωσης του εκλογικού αγώνα. Επίσης, μετά από γόνιμο διάλογο και με δημοκρατικές διαδικασίες επέλεξε τους υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στο Νομό.

Όπως τονίστηκε, το διάστημα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας πέτυχε μια συλλογική και δημοκρατική λειτουργία ενώ με τις προτάσεις και τις κινηματικές του δράσεις έδωσε ένα δυναμικό παρόν στους κοινωνικούς αγώνες που αναπτύχτηκαν στη περιοχή μας.

Στη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 4Ης Οκτώβρη που γίνεται μέσα σε μια πολιτική συγκυρία παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής κρίσης, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό συνεχίζουν με ενότητα και αποφασιστικότητα και δίνουν όλες τις δυνάμεις τους

- για την προάσπιση του ενωτικού μας εγχειρήματος
- την ενίσχυση της παρουσίας της ριζοσπαστικής αριστεράς στη βουλή και τους κοινωνικούς αγώνες
- για την ανατροπή του φθαρμένου πολιτικού σκηνικού της δικομματικής εναλλαγής με στόχο η ξεχασμένη κοινωνία και οι ανάγκες της να μπουν στο επίκεντρο των ασκούμενων πολιτικών.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

1. Γρεβενίτης Νικόλαος Θωμά
2. Θεοδοσίου Κωνσταντίνος Χαραλάμπους
3. Θεοχάρη Αικατερίνη Σπυρίδωνα
4. Κώτσιαλος Κωνσταντίνος Γεωργίου
5. Λέβα Βασιλική Κωνσταντίνου
6. Πολύμερος Χρήστος Νικολάου
7. Σταματόπουλος Δημήτριος Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου