Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Απτάλικο


Μια μικρα δοσις του τι μέλει γενέσθαι και φέτος στο "Απτάλικο" στη Λαμία!




Από την παρέα του Απτάλικου πήραμε μήνυμα για το καινούργιο πρόγραμμα του.Από εμάς πολλές ευχές για αξέχαστες βραδυές , ελπίζουμε να είμαστε εκεί συχνά....

www.aptaliko.gr

Όταν το όνειρο του Χρήστου Ανωγειανάκη να συνδυάσει την κρητική παράδοση με τη ρεμπέτικη μουσική πηρέ μορφή , “γεννήθηκε” το Απτάλικο . Άνοιξε τις πόρτες του το 2000 και από τότε γεμίζει τις μέρες και τις νύχτες μας με ιδιαίτερες γεύσεις και ακούσματα μιας εποχής που όλοι αγαπήσαμε.

Από τις 12 το μεσημέρι η κουζίνα είναι έτοιμη να σερβίρει εκλεκτά πιάτα και μεζέδες της κρητικής κουζίνας και όχι μόνο, μαγειρεμένα με μεράκι και αγνά υλικά. Σε ένα χώρο όπου οι αντιθέσεις συνυπάρχουν αρμονικά και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ξεχωριστών εδεσμάτων το φαγητό γίνεται απόλαυση.
Το Απτάλικο όμως αποτελεί έναν προορισμό όπου δεν ικανοποιούνται μόνο οι γευστικές απαιτήσεις. Οι βραδιές ζωντανής μουσικής κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη αλλά καιέκτακτα σε μαζώξειςαποτελούν σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση της πόλης εδώ και μια δεκαετία. Βραδιές με αξέχαστα τραγούδια του ρεμπέτικου και λαϊκού ρεπερτορίου που γεμίζουν το χώρο με αναμνήσεις και μας παρακινούν να τα σιγοτραγουδήσουμε και να αφεθούμε στη γνώριμη μελωδία τους.Αυτές τις βραδιές όλοι γίνονται μια παρέα ,οι ρακές και το κρασί ρέουν άφθονα και οι νύχτες απογειώνονται.

Η επιθυμία για το διαφορετικό δημιούργησε το Απτάλικο .Ο σεβασμός στην ποιότητα το μεράκι και η διασκέδαση ως μοναδικός σκοπός το έκαναν να ξεχωρίσει και το μετέτρεψαν στο ποιο όμορφο στέκι της πόλης….Ο σεβασμός στην ποιότητα το μεράκι και η διασκέδαση ως μοναδικός σκοπός το έκαναν να ξεχωρίσει και το μετέτρεψαν στο ποιο όμορφο στέκι της πόλης…
…στις γεύσεις μας …στη μουσική μας
…στις μέρες …στις νύχτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου