Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ



Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα από μαθητές για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από χέρι ειδικού φρουρού.
Και στη Λαμία οι μαθητές της πόλης διαδήλωσαν ειρηνικά με πορεία από την πλ. Ελευθερίας, μέχρι το Πάρκο, και πάλι μέχρι την πλ. Ελευθερίας. Καθ’ όλη την διαδρομή φώναζαν συνθήματα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που εκφράστηκαν με καθιστική διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια της πορείας.

Παράλληλα ειρηνική πορεία στο κέντρο της Λαμίας και συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας πραγματοποιήθηκε και την Κυριακή. Στην πορεία συμμετείχαν σπουδαστές του ΤΕΙ με πανό και συνθήματα κατά της αστυνομίας.
ΑΠΟ ://www.paratiritisfthiotidas.gr

Σημ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ- ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ( οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην πανελλαδική στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΛΜΕ), ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ....

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου