Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΠΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ



Σήμερα κατά την επίσκεψή του στη Λαμία ο πρωθυπουργός της υποτέλειας, προσπάθησε για επικοινωνιακούς λόγους να συγκαλύψει το συνταγματικό πραξικόπημα με το οποίο παραδίδει τα ηνία της χώρας μας στους ληστές της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. Τόλμησε να μιλήσει για μια ακόμα φορά για ανάπτυξη σε ένα νομό που έχει πληγεί δραματικά από τις πολιτικές του δικομματισμού, και η οποία είναι ανέφικτη κάτω από τέτοια μέτρα που οδηγούν του Έλληνες πολίτες σε μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας και σε μαζική φτώχεια και εξαθλίωση.

Ο πρωθυπουργός επίσης είπε «Όχι στη βία». Οποία υποκρισία. Την ίδια ώρα που ο κος Παπανδρέου διακήρυσσε υπέρ της δημοκρατίας, τα στελέχη και οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες του με τραμπουκικές ενέργειες προσπάθησαν να φιμώσουν και να απωθήσουν πολίτες της Λαμίας που βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές του, νεολαία και φοιτητές, μέλη της επιτροπής κατά των μέτρων και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάταιος ο κόπος τους. Η απουσία του λαού της Φθιώτιδας από τη φιέστα υποδοχής του πρωθυπουργού που προσπάθησε να διοργανώσει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ ήταν εκκωφαντική.

Καλούμε όλους τους πολίτες που πλήττονται από την εξοντωτική αυτή πολιτική, οργανώσεις και κόμματα της αριστεράς, καθώς και τη βάση του ΠΑΣΟΚ να μην υποκύψουν στην προπαγάνδα του μονόδρομου και να αντισταθούν στα άδικα και καταδικαστικά μέτρα, τα οποία στόχο έχουν την διάλυση της κοινωνικής συνοχής και την επί δεκαετίες καταδίκη του ελληνικού λαού με προοπτική μια διαφορετική διακυβέρνηση της χώρας που θα φέρνει στο προσκήνιο τις πραγματικές ανάγκες του λαού και όχι την κερδοφορία.

' Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, πάει κόντρα στο λαό'

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1940 ΟΧΙ! 2010 ΝΑΙ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ

έγραφε το πανό του ΣΥΡΙΖΑ που συγκέντρωσε το μένος των εν διατεταγμένη υπηρεσία ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΩΝ κατόπιν οδηγιών του Γραμματέα του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. Και με την ανοχή της αστυνομίας που έκανε πως δεν έβλεπε τους τραμπουκισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή