Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

VIDEO από τη χθεσινή επίσκεψη του Γ Α Παπανδρέου στη Λαμία - Κάποιοι τους χάλασαν τη φιέστα





Δυναμική διαδήλωση πολιτών της Επιτροπής Λαμίας Ενάντια στα μέτρα, ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και φοιτητών κατά την επίσκεψη Παπανδρέου στη Λαμία, παρά τους τραμπουκισμούς ελάχιστων θερμοκέφαλων εγκάθετων πασόκων, που υλοποιούσαν το "όχι στη βία" του αρχηγού τους..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Σχετικά με την επίθεση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με χυδαίους χαρακτηρισμούς και σπρωξίματα σε μέλη της επιτροπής, αριστερών οργανώσεων και φοιτητών που διαμαρτύρονταν για τα οικονομικά μέτρα κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη μας έχουμε να δηλώσουμε ότι, η προσπάθεια φίμωσης και ποινικοποίησης των αντιδράσεων και αντιστάσεων στην οικονομική κατοχή ΔΝΤ-Κομισιόν-τραπεζιτών και στα μέτρα που αυτή επιβάλλει δεν θα περάσει!

Ο Ελληνικός λαός έχει παράδοση στην υπεράσπιση της Δημοκρατίας!
Και επειδή παρατηρείται η προσπάθεια να παρουσιαστεί το γεγονός ως αντιπαράθεση οπαδών δυο πολιτικών χώρων απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Λαμιώτες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης:
Επειδή όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας σε εργασία, αξιοπρεπή διαβίωση, υγεία, παιδεία, κοινωνικές και δημοκρατικές ελευθερίες!

Για να μην πληρώσουμε πάλι εμείς το μάρμαρο όταν οι ένοχοι κερδίζουν στις πλάτες μας!
Γιατί αν δεν αγωνιστούμε εμείς δεν θα αγωνιστεί κανένας για μας!
Όλοι-Όλες στην πανεργατική απεργία Πέμπτη 20 Μαϊου!

2 σχόλια:

  1. ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΟ. Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΧΤΕΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΙΟΣΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/05/o_8439.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή