Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση των υποψηφίων για το Νομό Φθιώτιδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» σήμερα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου για το Νομό Φθιώτιδας και συζήτηση για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Νίκο Στουπή θα γίνει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 7.00μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «ΟΙΩΝΟΣ» στη Λαμία (Κολοκοτρώνη 11). Καλούμε όλους και όλες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν τον αγώνα μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός-Ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/10/10
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Νίκος Στουπής ο αντιπεριφερειαρχης Φθιώτιδας Κώστας Γιώτας και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, θα επισκεφτούν την Τρίτη φορείς και χώρους εργαζομένων στη Λαμία.
Συγκεκριμένα:
- Στις 10.00 π. μ. θα επισπευτούν τα γραφεία του ΟΑΕΔ στη Νέα Μαγνησία Λαμίας
- Στις 11.00 π. μ. θα συναντηθούν και θα έχουν ενημερωτική συζήτηση με τη Διοίκηση του ΕΒΕ Φθιώτιδας
- Στις 12.00 π.μ. θα παρευρεθούν για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στην εκδήλωση του ΟΣΕ στο σιδηροδρομικό σταθμό Λαμίας.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Στουπής θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου έχει προγραμματιστεί ένα πρόγραμμα επισκέψεων στη περιοχή.

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ των κινημάτων, ενάντια στα κινήματα και υπέρ του ...παλιού καλού ΣΥΝ.
    Πάει και ο ΣΥΡΙΖΑ πάνε και οι κόποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο με κορμό όλες τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο πολιτικό πλαίσιο που ψηφήσαμε. Κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές πολιτικές στοχεύσεις και ετερόκλητες συμμαχίες. Αρνήθηκαν ακόμα και να συζητήσουν μαζί μας. Δικαίωμά τους αλλά κρίνονται. Τώρα αν αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τα αποτελέσματα των επιλογών τους ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή