Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ-ΑνακοίνωσηΜε αφορμή τη σημερινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Λαμία, 17 Δεκέμβρη 2010

Με αφορμή τη σημερινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία επισημαίνει τα εξής:

1. Συγχαίρουμε τον κ. Δήμαρχο για την επανεκλογή του, καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για την εκλογή τους και ευχόμαστε καλή δύναμη στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

2. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους στήριξαν με κάθε τρόπο τον αγώνα μας, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της κίνησής μας και την κατάκτηση και δεύτερης έδρας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μας εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου θα σταθούμε στο πλευρό των συνδημοτών μας, σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα που θα δώσουν την επόμενη δύσκολη περίοδο, για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους. Σχετικά με τη δεύτερη έδρα της παράταξης, η απόφαση της τελευταίας (1/12/10) συνέλευσής μας ορίζει την κατά έτος εναλλαγή σε αυτήν των πλειοψηφισάντων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας σύμφωνα με την επίσημη σειρά επιτυχίας τους.

3. Σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην εμμονή της δημοτικής αρχής να προσδίδει θρησκευτικό χαρακτήρα σε μια κατεξοχήν πολιτική τελετή. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει στο Δήμο και στη χώρα ο εναγκαλισμός της πολιτικής με τη θρησκεία και να προχωρήσουμε στο διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου