Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ: 1821 Τότε κοτσαμπάσηδες και προεστοί ...2011 Τώρα τραπεζίτες και υπουργοί...




Από τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στη σημερινη παρέλαση στη Λαμία από μέλη της δημοτικής κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΄ΛΑΜΙΑ που ύψωσαν πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Παρόλο που η εκδήλωση ήταν ειρηνική, οι διαδηλωτές που κτατούσαν το πανό είχαν περικυκλωθεί από ασφαλίτες ένστολους αλλά και με πολιτικά..

Οι επίσημοι στην εξεδρα με όρθιο τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Περγαντά αιφνιδιάστηκαν αλλά προσπαθούσαν να δείχνουν σοβαροί αλλά ήταν προφανώς σκεφτικοί. Παρόντες ακόμα ο Δήμαρχος Λαμίας, ο μητροπολίτης Φθιώτιδας, οι βουλευτές του Νομού Τόνια Αντωνίου, Κατερίνα Μπατζελή, Σταικούρας, Γιαννόπουλοςκαι Καλιώρας.. Κανένας υπουργός ή υφυπουργός δεν παρευρίσκονταν ενώ αρκετές ηταν και οι απουσίες επισήμων.

Σε ανακοίνωση που μοίρασαν στους πολίτες τα μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ μεταξύ άλλων τονίζεται: "Από την ημέρα που η "κυβέρνηση" του Γεωργίου Α. Παπανδρέου υπέγραψε το Μνημόνιο, ζούμε την πιό απεχθή επίθεση των μεγάλων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων προς τα εργασιακά, ασφαλιστικα, ανθρώπινα και πολιτικα δικαιώματα μας, καλώντας σε άμεση, μαζικη κινητοποίηση για την ακύρωση του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου