Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ(19 Οκτωβρίου 2011)

                                                                                                Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ!
Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία, τη Στυλίδα και σε όλη την Ελλάδα.
Να ανατραπεί η δουλεπρεπής αυτή πολιτική- Να φύγει η τρόικα και η κυβέρνηση του μνημονίου. Να  καταργηθούν το μεσοπρόθεσμο, τα άδικα μέτρα και να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο-φονιάς.
Με όπλο την ενότητα  να δώσουμε τη μάχη του  γενικού παλλαϊκού ξεσηκωμού.                                               ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!
 Στη Λαμία η συμμετοχή στην 48ωρη πανεργατική απεργία 19 και 20 Οκτώβρη 2011 και στην πορεία στους δρόμους της πόλης ξεπέρασε καθε προηγούμενο.
 Αυτό που δεν κατάφερε τόσο καιρό η Διοίκηση του ΕΚ Φθιώτιδας  το πέτυχε η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

 Σύλλογοι εκπαιδευτικών, φοιτητές, Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Λαμίας και στον ΟΣΕ, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, άνεργοι, μαθητές, αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας. Από εκεί σε πορεία  σε μια ενωτική προσπάθεια κατευθύνθηκαν στη πλατεία Διάκου στη συγκέντρωση που οργάνωσε το ΕΚ Φθιώτιδας. όπου ενώθηκαν σε κοινή συγκέντρωση και πορεία με τους λίγους εργαζόμενους και συνδικαλιστες 
που βρίσκονταν εκεί. Από εκεί κατευθύνθηκαν στην οδό Κολοκοτρώνη, πλατεία Λαού, Αποστόλου Κουνούπη, πλατεία Ελευθερίας  και κατέληξαν στην οδό Λεωνίδου όπου πολιόρκησαν την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Στερεάς - Θεσσαλίας αλλά  η κ. Γερακούδη απουσίαζε...
 Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο Πέμπτη στις 10.30 στην πλατεία Ελευθερίας.
 Δυστυχώς παρά την πρόταση για κοινή πορεία το ΠΑΜΕ είχε από νωρίς...σχολάσει..
 Παραφωνία  και τα ανοιχτά καταστήματα σήμερα στη Λαμία με τη  δικαιολογία της χθεσινής αργίας. Οι επαγγελματοβιοτέχνες  καλούν τα μέλη τους σε συγκέντρωση στη πλατεά Πάρκου σήμερα το απόγευμα.
Μεγάλη συγκέντρωση έγινε σήμερα και στην πλατεία της Στυλίδας με τη συμμετοχή του εμπορικού Συλλόγου, αγροτών, μαθητών και κατοίκων της Ανατ. Φθιώτιδας. Εγιναν ομιλίες και ακολούθησε πορεία προς την Εθνική οδό όπου έγινε ολιγόλεπτη συμβολική κατάληψη.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου