Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Φωτορεπορταζ από την δυναμική κινητοποίηση των Πολιτών Λαμίας στη ΔΕΗ


Επιστροφή Λογαριασμών ΔΕΗ που περιλαμβάνουν το Εκτακτο Ειδικό  Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών   (χαράτσι)
                                       ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!

" Εμείς οι πολίτες της Λαμίας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την επιβολή του έκτακτου τέλους και σαν ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, σας επιστρέφουμε φωτοαντίγραφα των λογαριασμων της ΔΕΗ και των τραπεζικών αποδείξεων πληρωμής του ποσού που αντιστοιχεί στο καταναλωθέν ηλεκτρικό ρεύμα'.


Με επιτυχία έγινε η σημερινη κινητοποίηση των Πολιτών Λαμίας ενάντια στο εκβιαστικό , παράνομο και αντικοινωνικό  τέλος ακινήτου
μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Γύρω στα 300 ατομα συγκεντρώθηκαν έξω από την ΄Εκθεση Λαμίας και  σε πορεία  με πανό και συνθήματα κατευθυνθηκαν στο κτίριο της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθούν και να επιστρέψουν μαζικά λογαριασμους της ΔΕΗ με απλήρωτο  το τέλος ακινήτων.

Αλγεινή  εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι  ο Διευθυντής της ΔΕΗ απουσίαζε και δεν υπήρχε κάποιος υπεύθυνος αντικαταστάτης του. Μετά τις διαμαρτυρίες των πολιτών και το ενδεχόμενο να γινει  κατάληψη του κτιρίου μέχρι να βρεθεί υπεύθυνος, έγινε η παράδοση των λογαριασμών και η συγκέντρωση διαλύθηκε ειρηνικά.

 Το κίνημα των πολιτών με συγκέντρωση φωτοτυπιών λογαριασμών και δημιουργία επιτροπών ανά γειτονιά που θα εμποδίσουν τυχόν απόπειρα διακοπής της ηλεκτροδότησης  ακινητων, συνεχίζεται και μαζικοποιείται.

 Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όπου οι πολίτες θα  απαιτήσουν από το Δήμο Λαμίας να μπεί μπροστά στον αγώνα και να τηρήσει τις υποσχέσεις του.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου