Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης: George Bizet “CARMEN» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (1 Ιουνίου)

Το εκπληκτικό έργο του George BizetCARMEN” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 21.00, μια συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.
Πρόκειται για μια παραγωγή της σεζόν 2009-10 η οποία κατέχει το ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων του προγράμματος “Live In HD” στην ιστορία της Metropolitan Opera.

Η επιτυχημένη σκηνοθεσία του Richard Eyre παρουσιάζει την Elīna Garanča στον ρόλο της ομώνυμης γοητευτικής τσιγγάνας, απέναντι στον Roberto Alagna που υποδύεται τον παθιασμένο Δον Χοσέ. «Η Κάρμεν είναι ένα έργο για το σεξ, τη βία και τον ρατσισμό –και το συμπέρασμά του είναι η ελευθερία. Είναι ένα από τα ακατάλυτα αριστουργήματα της τέχνης και είναι σέξι, από οποιαδήποτε άποψη», δηλώνει ο σκηνοθέτης για το δράμα του Bizet.
Διευθυντής Ορχήστρας: Yannick Nézet-Séguin
Σκηνοθεσία: Richard Eyre
Πρωταγωνιστούν: Barbara Frittoli, Elīna Garanča, Roberto Alagna, Mariusz kwiecien
Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντου 17, τηλέφωνα επικοινωνίας 22310-33325 και 32215.  Τιμές εισιτηρίων 15ευρώ γενική είσοδος (πλατεία), 10 ευρώ μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων και για συλλόγους άνω των 20 ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου