Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλιάνα Οικονόμου: Ενα δικό μας δελφίνι στο βάθρο

Όταν γίνεται σωστή και συστηματική δουλειά έρχονται και οι διακρίσεις…
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων-νεανίδων /εφήβων-παίδων που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, η κολυμβήτρια Ηλιάνα Οικονόμου επιβεβαίωσε αυτό το… «κλισέ» με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ηλιάνα ανακυρήχθηκε 2η Πανελληνιονίκης στα 100 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 58΄΄61 ο οποίος αποτελεί όριο προεθνικής ομάδας και 3η Πανελληνιονίκης στα 50 μέτρα  ελεύθερο με χρόνο 27΄΄26. Επίσης κατέλαβε την 6η θέση στα 50 μ πεταλούδα με χρόνο 29΄΄96.


Η διάκριση της Ηλιάνας έκανε τους ανθρώπους του Home και του κολυμβητικού συλλόγου ΑΡΕΤΗ Λαμίας, ιδιαίτερα περήφανους, αφού η νεαρή αθλήτρια προπονείται στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Home υπό την καθοδήγηση της Ειρήνης Καραστέργιου, Ολυμπιονίκη και προπονήτριας της ΑΡΕΤΗΣ. 
 Όπως σχολίασε η προπονήτριά της:
«Είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αφού οι  επιδόσεις της ήταν πάρα πολύ καλές. Κατόρθωσε τον στόχο που είχε ολόκληρη τη χρονιά- το όριο της προεθνικής ομάδας».

 

Η Ηλιάνα που γεννήθηκε το 1998 κολυμπάει από τεσσάρων ετών.
Στην ηλικία 12 ετών ήταν μέλος της ομάδας Δελφίς, ενώ τον τελευταίο χρόνο (2012-2013) είναι στην ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας.

 http://www.homegym.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου