Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: 4η Ανοιχτή Συνέλευση Κίνησης (Τετάρτη 2 Οκτωβρίου)

Η κίνηση «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας», στα πλαίσια των ανοιχτών συμμετοχικών διαδικασιών της διοργανώνει στην τέταρτη ανοιχτή συνέλευσή της.
 Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς (ΤΕΕ), Πλατεία Ελευθερίας 3, 4ος όροφος.
 Η συμμετοχή όλων μας, αγοραστών και παραγωγών, στις συνελεύσεις είναι σημαντική.

Τα προτεινόμενα για συζήτηση θέματα είναι:
1) Ενημέρωση – Απολογισμός (σύντομο ιστορικό ίδρυσης, ενημέρωση για τις μέχρι τώρα διαθέσεις προϊόντων, τις παράλληλες δράσεις και συζήτηση πάνω στον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της κίνησης).
2) Διεύρυνση της κίνησης – Αύξηση εθελοντών (Προτάσεις για τη διεύρυνση της κίνησης, συνεργασία με άλλους φορείς, πρόσκληση και άλλων εθελοντών για τις αυξανόμενες ανάγκες προετοιμασίας και υλοποίησης των απευθείας διαθέσεων).
3) Άλλες δράσεις αλληλεγγύης (Προτάσεις για συνδυασμό των απευθείας διαθέσεων με άλλες δράσεις, όπως μέχρι τώρα έγινε με τη συλλογή φαρμάκων, τηγανέλαιου και πλαστικών καπακιών).
4) Εκλογή νέας συντονιστικής ομάδας (Η ανανέωση της συντονιστικής ομάδας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με την είσοδο νέων μελών και την εναλλαγή των παλιότερων είναι μία από τις αρχές της κίνησης).
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση και διεύρυνση του εγχειρήματος είναι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με την προσφορά εθελοντικής εργασίας, και των παραγωγών, με την απευθείας διάθεση σε λογικές τιμές των προϊόντων τους. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη μπορούν να αποτελέσουν θεμέλια για μια πραγματικά βιώσιμη πρωτογενή ανάπτυξη από τη βάση.
Για την καλύτερη και ουσιαστική προετοιμασία της συνέλευσης, στείλτε τις προτάσεις σας στο  XMLamias@gmail.com
 Η Συντονιστική Ομάδα
Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com
Ιστοσελίδα  : http://www.kastrolamias.gr
Τηλέφωνο: 6985603574

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου